CONCURS: cărți de la LIZUKA EDUCATIV

 

L.E. Vă mulţumim tuturor pentru frumoasele comentarii! Cu siguranţă fiecare mămică sau copil interesaţi de cărţi, merită să primească un astfel de premiu şi de aceea ne-a fost greu să alegem cei cinci câştigători. Însă vă mai aşteptăm pe la noi, deoarece în următoarea perioadă vom organiza şi alte concursuri alături de colaboratorii noştri!

Iată şi cei cinci câştigători:

Marilena Georgescu

Damaschin Larisa

Bogdana Bersan

Stana Theodora

Slăvuica Oana

Felicitări tuturor câştigătorilor! Vă rugăm să ne trimiteţi un email la adresa officeroatamare@gmail.com cu adresa la care doriţi să primiţi coletul şi numărul de telefon!

            ……..

Dragi prieteni, avem o veste bună! Alături de librarie.net v-am pregătit o frumoasă surpriză: cinci pachete a câte cinci cărţi deosebite, vor fi oferite în dar de editura Lizuka Educativ!

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să daţi like&share pe Facebook postării noastre şi să lăsați mai jos sau pe Facebook un comentariu prin care să ne spuneţi care este cartea preferată a copiilor dumneavoastră şi de ce.

Pentru a finaliza participarea, nu uitaţi să daţi like paginilor librarie.net şi Editura Lizuka Educativ.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cele mai frumoase cinci comentarii vor fi alese de redacţia Roata Mare, împreuna cu redacţia editurii Lizuka Educativ şi vor primi în dar câte un pachet cu următoarele cărţi: „A venit vara!” şi „A venit primăvara!” din colecţia „Albert Asensio”, „Marele coc” şi „Eu şi infinitul” din colecţia „Kate Hosford” şi „Cum să creşti un copil sigur de sine” de Paola Santagostino, din colecţia „Mici şi Mari”.

Concursul începe în acest moment şi durează până pe data de 3 aprilie, la ora 12:00, urmând ca la ora 20:00 să anunţăm cei cinci câştigători.
În albumul de mai jos puteţi vedea minunatele cărţi ce pot ajunge la dumneavoastră!

Urăm succes şi inspiraţie tuturor participanţilor!

57 de comentarii

  1. Cartea preferata a baietelului meu de 5 ani este Calutul Cocosat de Ersov. E o minunata poveste cu multe aventuri, scrisa in rime cuceritoare. Mi-ar placea tare mult sa se re-editeze.

    Apreciază

  2. Cartea preferata a baietelului meu este “Mare petrecere de ziua mea” de Kate Hosford, primita intr-un moment cum nu se poate mai potrivit, cu cateva zile inaintea aniversarii de 4ani. Inca de la inceput s-a pus in pielea personajului principal (chiar daca acesta era o fetita), i-a inteles dorinta de a zbura spre Luna- ce copil nu este vrajit de tainele spatiului?!, a adus sugestii pentru construirea rachetei si s-a amuzat copios de dificultatile intampinate pe Luna in lipsa gravitatiei.
    In final a agreat si el ca intr-adevar o petrecere reusita poate fi tinuta si intr-un cadru oarecare, banal chiar, atat timp cat cei dragi sunt aproape si imaginatia copiilor construieste o fascinanta lume noua ca decor pentru petrecere.
    Desenele de pe coperta rezumand povestea au fost ca o harta mentala pe baza careia am rescris povestea cu propriile noastre cuvinte, iar cele cateva relatari de la final despre autoare si ilustratoare au fost de asemenea o sursa de noi amuzamente.

    Apreciază

  3. Ii place mult Cartea Junglei, pentru ca este fascinate de personajele din carte. Ii plac animalele, iar firul povestei este palpitant si antrenant.

    Apreciază

  4. Pline de magie, culoare si aventura. Merita citite si recitire cu sufletul la gura de fiecare data. Entuziasmul cu siguranța nu se va diminua nici la a mia recitire. Minunate.

    Apreciază

  5. Cartea preferata a fetei de 5 ani si jumatate este, in prezent, This is how we do it de la editura Usborne. Sunt zile, saptamani, cand doar pe asta i-o citesc. Ii place sa afle despre orice alt copil, ce mananca, cum se imbraca, cum arata, din orice colt de lume. Desi a avut, desigur, perioade cu alte carti preferate. Cartea preferata a fetei de 3 ani si jumatate este, in prezent, 101 Dalmatieni. Se amuza de fiecare data cand ii citesc despre pataniile dalmatienilor din casa. II place ca sunt multi, ii studiaza pe toti, se bucura de finalul fericit.

    Apreciază

  6. Preferata fetitei mele este ” The tiger ho came to tea” . Este o carte care ne face mereu sa radem si ne invata sa gasim mereu solutii in pofida a ceea ce ni se intampla. Si Poneiul meu din stele, pentru ca iubeste enorm caii, este o visatoare incurabila si imi cere mereu sa crestem un cal in spatele blocului, sa.l hranim cu mere si morcovi si cu multa iubire.

    Apreciază

  7. Fetei mele mici ii place Te iubesc orice ai face de Ioana Chicet Macoveiciuc, atat de mult incat, de fiecare data cand cineva o certa sau incerca sa o conditioneze in vreun fel spunea: Si ce daca, mama ma iubeste orice as face, nu-i asa mami, spune-i!

    Apreciază

  8. Valeriei (3.10ani) ii place foarte mult „Luna Betiluna si Dora Minodora intr-un gaz-album cu pasarele”, pentru ca „mie-mi pațe cum țiteți” („imi place cum citesti”, de unde deduc ca e vorba de fapt de muzicalitatea cartii, la fel ca la Grinch-ul lui Seuss, alta vedeta de la noi 🙂 )

    Apreciază

  9. Elevii Sc. Profesionale Dagîța adora Selecție – Opera lui Creangă, datorita limbajului, personajelor și povestilor.
    Deși sunt la început de drum în lumea cititului, selectarea celor mai bune povești și povestiți pentru ei, orice carte e interesantă, apoi poate deveni cartea preferată!

    Apreciază

  10. Fata mea iubeste seria de carti „Vantorii de comori” de James Patterson,pentru felul in care autorul descrie aventurile prin care trece familia Kidd si seria Clubul detectivilor de Maria Maneru,pentru curajul si ingeniozitatea personajelor.

    Apreciază

  11. ” Zoe la Zoo-Pinguinul nedumerit”, o poveste amuzantă, cu animalute care sunt iubite si îngrijite , unde personajul principal este un pinguin. Îi place de Zoe, o fetiță care înțelege limba animalelor.
    Incet- încetișor pătrunde singurel în lumea poveștilor, unde nu -i mai este de ajutor mama, astfel că are si o dorință în acest sens: propia lui bibliotecă cu cărțile sale preferate, iar orice fel de lectură este bine primită.

    Apreciază

  12. Cartea preferată a Ruxandrei este Cartea cu Apolodor. Am citit o pe mai multe ori atat la cererea ei cat mai ales pentru placerea mea. Versurile cat si ilustrațiile sunt deosebite .

    Apreciază

  13. 2 ani și 6 luni – Hoinari prin anotimpuri și Bobita și Buburuza – citite pe mai multe voci de mine 🙂
    4 ani și 6 luni – Ziua când au plecat creioanele colorate, Ziua în care a plecat somnul și multe altele, Incredibilul băiețel mâncător de cărți as putea continua muuuuult și bine 🙂

    Apreciază

  14. Cartea preferată a Mariei mele:”Biblioteca ursului” de Poppy Bishop şi Alison Edgson.A aflat că e minunat să citeşti de unul singur,dar e şi mai bine să împarți această experiență cu alții.

    Apreciază

  15. Cartea preferata a fetiței mele de 7 ani este „Tortul de clatite” scrisă de Sven Nordqvist; se distrează copios de fiecare dată când o citește.

    Apreciază

  16. Una dintre cartile preferate ale fetitei mele este „Tati,te rog,adu-mi luna de pe cer” a lui Eric Carle deoarece ii plac foarte mult stelele,luna,cerul.Vine cu bratele pline de carti si ma pune sa-i citesc si ziua,si seara inainte de culcare.

    Apreciază

  17. Fiica mea, care in martie a implinit 11ani, este o mare ” devoratoare de carti”, ea calificandu-se de curand la olimpiada de romana . Una din cartile ei preferate este „Matlida” de Roald Dahl. Ii place aceasta carte deoarece spune ea: ” Matilda imi seamana! Este ambitioasa, amuzanta si calatoreste in toate colturile lumii cu ajutorul cartilor preferate”.
    Acest pachet cu carti ar fi o surpriza frumoasa pentru ea, ajutand-o sa-si continue misterioasele calatorii.

    Apreciază

  18. Cartea preferată a baietelului meu este Ciubotelele ogarului de Călin Gruia…..ne pune mereu sa o citim 😊 iar fetița preferă In cautarea unui prieten de Anne Steinewart…
    .adora sa le citim povesti ….si la prânz și seara si nu doar una 2-3😋

    Apreciază

  19. Buna ziua,

    Este destul de dificil sa alegi doar o SINGURA carte preferată pentru ca cei doi copii ai mei sunt mari devoratori de carti. Va pot scrie ca in acest moment Ria , fata mea de 9 ani , citeste ” Tărâmul povestilor – Vraja Dorintelor „- si îi place foarte mult, iar Edward , băiatul meu de 6 ani a spus ca i-au placut mult cele doua carti cu Erus scrise de Alec Blanche. Si mi- au spus sa va mentionez si minunatele carti ale Victoriei Pătrașcu , Amadeia Neamțu, Claudia Cojocaru, Paul Danion Vasile si multi alți autori romani care au scris carti extraordinare cu multe învățăminte pe care si noi , oamenii maturi , nu ar trebui sa le uităm vreodată.

    Apreciază

  20. Fetei mele ii plac toate cartile pe care i le-am citit. Nu m-a intrerupt niciodata. Chiar daca uneori nu a parut foarte interesata de firul narativ al unor carti. E foarte fericita de cate ori primeste o carte si se bucura cum numai copiii o pot face.

    Apreciază

  21. Cartea preferată a copilului meu este ”Băiețelul cu aripa de fluture” de Ioana Chicet Macoveiciuc. care a descoperit-o de curând.I-a plăcut de David pentru că în ciuda faptului că era un copil diferit era curajos, fericit, a învățat că viața este frumoasă dacă știi s-o primești cu iubire. A învățat să se accepte pe sine și a reusit să si-l facă prieten pe băiețelul ce râdea de el în parc, un lucru impresionant pentru copilul meu.Astfel copilul meu si-a reamintit că nu toti oamenii sunt la fel,nu e bine să râdem de nimeni, că fiecare are si ceva bun, iar la sfarsitul povestii m-a intrebat :”Noi unde putem vedea copii cu aripă de fluture?!!!” Există la noi în țară?”

    Apreciază

  22. Fetita mea iubeste „Ridichea cea uriasa”, desi timpul trece, inca este cartea ei preferata. Ideea de a ne ajuta la greu unul pe altul se pare ca dainuie in timp 🙂 de asemenea cred ca ii place foarte tare ideea de a se aduna familia la un loc, de a fi impreuna. Ii place sa treaca repede prin carte, pt ca la final, cand toti cei din gospodarie sunt impreuna, sa zambeasca si sa poposeasca ceva vreme pe acea pagina.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.