Concurs de ziua cărților pentru copii

Dragi prieteni, pentru că astăzi, 2 aprilie, sărbătorim în lumea întreagă ziua cărților pentru copii, vă invităm la un concurs în urma căruia puteți câștiga una din cărțile: Care-i faza cu cititul, Cel mai mult și cel mai mult și Selfie, toate de la editura Arthur.

Aceste cărți fac parte din colecția Cărțile mele ale editurii Arthur. Pentru a participa la acest concurs tot ceea ce trebuie să facă copiii, pentru că de această dată ne adresăm lor, este să continue fraza:

O lume fără cărți ar fi ca….

 

Continuarea o veți scrie comentând în secțiunea COMMENT a blogului, sub acest articol. Nu uitați să menționați vârsta copilului care răspunde.

De asemenea, ne-am bucura dacă ați da SHARE la acest concurs, astfel încât cât mai mulți copii să beneficieze de el.

Așteptăm răspunsurile voastre până duminică, 7 aprilie, ora 20.00.

Vă dorim succes și o zi a cărților pentru copii plină de lecturi frumoase!

Cu drag,

Roata Mare și Editura Arthur.

62 de comentarii

 1. O lume fără cărți ar fi o lume simplă, fără culoare .(Ștefan, clasa a2a)

  Nu ar fi lumea frumoasă, fără cărți!
  Oamenii nu ar ști nimic!
  *Răzvan, pregătitoare)

  Apreciază

 2. o lume fara carti ar fi ca una plictisitoare, n-ar exista pitici, zane, dragoni … si ar mai si insemna ca trebuie sa ne culcam mai devreme.

  Apreciază

 3. O lume fara cărți ar fi trista, plictisitoare si monotona fara carti. O carte ar putea fi cel mai bun prieten al nostru. Citind ne imbogatim mintea si vocabularul. Daca ele n-ar exista, oamenii nu ar sti sa citeasca nici sa scrie.

  Apreciază

 4. „O lume fara carti ar fi ca un castel din povesti fara printesa….un print fara cal si castel, o poveste fara sfarsitul: …si au trait fericiti pana la adanci batraneti! ” Allegra -10 ani

  Apreciază

 5. O lume fara carti ar fi ca un ceai nebaut si fara zahar. Pentru mine, cartile inseamna si un motiv de stress, dar si un motiv de fericire. Atunci cand citesc din carti, mintea mi se pune la contributie si dintr-o data vad din ochi un mic ecran cu niste omuleti care fac actiunea pe care eu o citesc. Ma sreseaza momentele triste ale unei carti pe care eu am citit-o, dar ma face fericit atunci cand in carte sunt scrise glume, farse sau bancuri.
  Andrei, 10 ani.

  Apreciază

 6. O lume fără cărți ar fi ca o școală fără elevi… (profesor ce dorește aceste cărți pentru elevii școlii, iubitori de lectură)

  Apreciază

 7. O lume fără cărti ar fi ca un copil fără părinți și fără prieteni… pentru că nu ar avea cu cine să se joace, nu ar avea cine să îl îndrume si să îl ajute să crească frumos.
  Lorena – 8ani.

  Apreciază

 8. O lume fără carti ar fi o lume fără vise,speranțe,fericire dar si fara relaxare.De ce? Deoarece te relaxezi mai bine citind o carte decat sa stai pe telefon.

  Apreciază

 9. O lume fără cărți ar fi ca o casă fără ferestre. Ioanei (1 an și 5 luni) îi place să stea la fereastră și să răsfoiască poveștile preferate.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.