Activități de weekend, pentru copii. 30 martie – 1 aprilie

Pentru cei care încă nu știu ce fac în weekend, găsiți mai jos selecția noastră de activități. Nu uitați că așteptăm mereu impresiile voastre privind activitățile la care ați participat, impresii pe care le putem publica în rubrica Poveștile părinților sau Copiii recomandă, în funcție de autor 🙂 .

Teatru, operă

Programul teatrelor pentru copii şi tineret

Opera Comică pentru Copii  vă aşteaptă cu spectacole noi, pentru toate categoriile de vârstă.

Program Circul Metropolitan București

Clasic e fantastic. Copilăria marilor muzicieni – pe 28 martie Când Dunărea valsează, Copilăria lui Johann Strauss-fiul la Teatrul Odeon, sala Studio

Muzee

Muzeul Antipa vă invită la diverse ateliere pentru copii. Mai multe aici. 

Muzeul Hărţilor şi Asociaţia Artelier D – programe pentru familii cu copii de 4 -7 ani Cu Apolodor în jurul lumii, atelier de geografie și poezie

Tot la Muzeul Hărților vă puteţi amuza împreună cu copiii parcurgând un traseu educativ, realizat de Asociaţia Da’ De Ce; traseul Piraţi pe Marea Timpului este sub forma unui pliant, disponibil gratuit la sediul muzeului.

Știinţe

Playouth – 31 martie, atelier de Animație stop motion, pentru copii de 8-12 ani.

Orășelul cunoașterii (4+)

Casa Experimentelor (7+)

Early EDU Booking

Asociația DaDeCe și Muzeul Literaturii – începând cu data de 14 aprilie, activități pentru familii cu copii de 6-12 ani.

Mozartinno – tabără muzicală de vară, pentru copii, în regiunea Rucăr, se va discuta în mod ludic despre Clasicism, se vor face ore de pian dar va fi vorba și de multă joacă și activități în natură.

Până pe 5 aprilie începe cea de-a patra ediţie a Festivalului Ţăndărică Altfel, ce propune spectacole, ateliere interactive şi întâlniri educative pe teme diverse. Programul complet îl găsiţi aici.

La Eematico au început înscrierile pentru taberele de vară, pentru copii de 4 – 9 ani ,şi 7 – 14 ani, cu sau fără părinţi.

Să ne fie de folos!

Echipa RM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.