Cronică: Bate toba la Sarida!

Am trimis spioni la activitatea pentru copii de 4 – 14 ani de sâmbătă, 10 octombrie, de la clubul Sarida iar ei s-au întors cu multe informații pe care vi le împărtășim mai jos.roata mare sarida bate toba 2

Spionii au fost un tati și un băiat de aproape 6 ani, pasionat de tobe și de instrumentele de percuție. Aceștia au participat la activitatea Bate toba la Sarida! și au fost plăcut impresionați: tatăl de organizare, copilul de ocazia de a bate toba!, mai exact de a vedea și folosi diverse instrumente de percuție și în final de a cânta la baterie.

La întâlnire au participat mulți copii, de vârste diverse, împreună cu părinții lor. Gazdele, Anamaria și Andrei – toboșar cu carieră, au făcut cunoștință cu copiii, au făcut cu ei încălzirea mâinilor prin frecare și au învățat să țină ritmul, bătând din palme; toată lumea a fost pusă la treabă. Apoi au primit pe rând diferite instrumente de percuție printre care: tamburine, maracas, tobe și boomsticks pe care fiecare le-a încercat pe rând și apoi au făcut schimb. În etapa următoare copiii au ținut cu instrumentele, la unison, ritmul impus de Andrei.

În final Andrei a avut un solo de tobe după care fiecare copil a avut ocazia să treacă la baterie și să exerseze.roata mare bate toba la sarida CollageM, băiatul de aproape 6 ani, a învățat că pentru a cânta bine la tobe e nevoie de răbdare și că atunci când înveți un ritm prima dată îl bați rar, până îl înveți, iar apoi din ce în ce mai repede. Cel mai mult i-a plăcut partea finală când a putut să bată la tobe și cel mai puțin că au stat cam mult pe scaun. I-a plăcut și de Andrei care este un toboșar un pic mai bun decât el 🙂

Tatălui i-a plăcut clubul Sarida și organizarea evenimentului.

Așadar, cei doi recomandă amatorilor de instrumente de percuție această activitate care sperăm că se va mai repeta la Sarida în luna ianuarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.