Activități de weekend – 23-25 martie

Salutare! Mai jos vă prezentăm selecția noastră de activități de weekend. Să vă bucurați de ele și nu uitați că așteptăm mereu impresiile voastre privind activitățile la care ați participat, impresii pe care le putem publica în rubrica Poveștile părinților sau Copiii recomandă, în funcție de autor 🙂 .

Teatru, operă

Programul teatrelor pentru copii şi tineret

Opera Comică pentru Copii  vă aşteaptă cu spectacole noi, pentru toate categoriile de vârstă.

Program Circul Metropolitan București

Cantus Mundi sărbătorește Ora Pământului” – pe 24 martie, Programul Național Cantus Mundi sărbătorește la nivel național „Ora Pământului”, în intervalul orar 20:30 – 21:30. În București evenimentul va reuni prin cântec, în Parcul Carol, peste 500 de copii sub sloganul internațional „Dăruiește naturii din energia ta!”. Sub coordonarea Annei Ungureanu, dirijorul principal al Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, copiii și tinerii din București, timp de o oră, vor umple orașul de energie prin propria lor stare de bine și prin căldura vocilor reunite.

Clasic e fantastic. Copilăria marilor muzicieni. Copilăria lui Beethoven la Teatrul Odeon, sala Studio

 

Muzee

Muzeul Antipa vă invită la diverse ateliere pentru copii. Mai multe aici. 

Muzeul Literaturii și Asociația DaDeCe – întâlnire cu echipele Da’DeCe și Muzeul Literaturii pentru realizarea unui audio-ghid pentru copii.

Muzeul Hărţilor şi Asociaţia Artelier D – programe pentru familii cu copii de 4 -7 ani Cu Apolodor în jurul lumii

Tot la Muzeul Hărților vă puteţi amuza împreună cu copiii parcurgând un traseu educativ, realizat de Asociaţia Da’ De Ce; traseul Piraţi pe Marea Timpului este sub forma unui pliant, disponibil gratuit la sediul muzeului.

Știinţe

Orășelul cunoașterii (4+)

Casa Experimentelor (7+)

 

Early EDU Booking

Asociația DaDeCe și Muzeul Literaturii – începând cu data de 14 aprilie, activități pentru familii cu copii de 6-12 ani.

 Clasic e fantastic. Copilăria marilor muzicieni – pe 28 martie Când Dunărea valsează, Copilăria lui Johann Strauss-fiul

Mozartinno – tabără muzicală de vară, pentru copii, în regiunea Rucăr, se va discuta în mod ludic despre Clasicism, se vor face ore de pian dar va fi vorba și de multă joacă și activități în natură.

Până pe 5 aprilie are loc cea de-a patra ediţie a Festivalului Ţăndărică Altfel, ce propune spectacole, ateliere interactive şi întâlniri educative pe teme diverse. Programul complet îl găsiţi aici.

La Eematico au început înscrierile pentru taberele de vară, pentru copii de 4 – 9 ani ,şi 7 – 14 ani, cu sau fără părinţi.

 

Să ne fie de folos!

Echipa RM

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.