Concurs: activitate educativă pentru o opinie

Pe parcursul ultimelor 10 luni echipa Roata Mare (Cristina, Despina dar și mulți alți colaboratori și prieteni dragi – mai ales copii) – au încercat să vă ofere cronici de calitate și cât mai obiective posibil privind activitățile educative pentru copii din București, opinii despre cărțile și filmele potrivite pentru fiecare vârstă.

Și pentru că ne bucurăm că sunteți alături de noi din ce în ce mai mulți vă propunem un concurs a cărui miză este participarea gratuită la o activitate pentru copii realizată de Asociația Da’DeCe în luna decembrie.

Tot ceea ce trebuie să faceți este:

  1. să ne spuneți, prin adăugarea unui comentariu la acest post, care este asociația și activitatea educativă la care ați participat și care v-a plăcut cel mai mult și de ce. La sfârșit, menționați vârsta copilului/copiilor dvs, ideal să fie între 2 și 10 ani.
  2. să dați share acestui post pentru ca și alți părinți să aibă ocazia de a se împrieteni cu Roata Mare dar și șansa de a participa gratuit la un program educativ pentru familii.

Concursul se va desfășura până pe 8 decembrie seara (ora 19.00) iar câștigătorul va fi anunțat a doua zi pe pagina noastră de Facebook.

Succes și mulțumim că sunteți alături de noi.

Cu drag,

Roata Mare

Un comentariu

  1. Noua cel mai mult ne plac atelierele organizate de Asociatia Da’DeCe, desi participam si la altele. Atelierul din Copac cu Iulia Iordan, Muzeul vibreaza la Muzeul George Enescu si programul in Cismigiu au fost favoritele noastre. Pe langa continutul si abordarea care pentru mine contează, locația unde se tine atelierul e foarte importantă. Nu imi place sa duc copii in locuri care nu „inspira”. Si ei cumva aleg întotdeauna cele mai „perfecte” locații. Programele lor sunt foarte instructive, poate uneori parca prea instructive dpmv (dar probabil ok pt alți părinți) si mult fun. Sper sa dezvolte cat mai multe ateliere in viitor, si ar fi super daca ar adauga din nou ateliere in natura. Copiii mei au 3 si 5 ani.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.