Tabere urbane – vara 2018. Recomandări

Dragi prieteni, se apropie vacanța așadar mai jos vă propunem câteva tabere urbane şi ateliere de vacanţă ce probabil vă vor stârni interesul. Am ales tabere cu tematică variată, de la muzică, orientare, științe, la cultură generală. Sperăm să vă fie de folos.

Mozartinno – tabără urbană de vară de muzică – 16-20 iulie 2018 și 20-24 august 2018, de luni până vineri, între orele 9 şi 17. Pentru cei care sunt la un prim contact cu muzica, vom face cunoştinţă cu noţiunile de bază şi le vom deschide gustul pentru a călători în fascinanta lume a muzicii. Iar pentru micii inițiați, vom descoperi noi cărări muzicale și vom aprofunda studiul pianului.

Logiscool – tabără urbană de vară de tehnologie – un altfel de școală de vară pentru copii și adolescenți, care au loc chiar în București. Cursurile sunt potrivite juniorilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, care-și vor petrecere timpul într-un mod distractiv, dar educațional, timp de o săptămâna, cu activități și cursuri foarte populare din domeniile programare, robotică, editare video, creare de website-uri sau aplicații mobile!

Muzeul Antipa – Ateliere de vacanţă Art Antipa – atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani şi se desfăşoară din iunie până în septembrie; atelierele reprezintă un mod distractiv de a învăţa noţiuni de zoologie prin intermediul artelor plastice.

Muzeul Hărților – Clubul de vară ”Exploratorii” – Asociația Artelier D, Proiecte pentru copii și Muzeul Hărților invită copiii de 6-10 ani, în luna iulie, joia și vinerea (în datele de 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 iulie), de la 10:00 la 13:00, la muzeu, în sălile  de expunere şi pe terasă. Clubul de vară EXPLORATORII are ca temă geografia Nordului și Sudului, așa cum se reflectă aceasta în cărțile-eveniment și preocupările revoluționare a patru exploratori din diferite discipline: antropologul Peter Freuchen, Aventura arctică (1935)- Groenlanda; scriitorul SF Jules Verne, Călătorie spre centrul Pământului (1864)- Islanda; etnologul Thor Heyerdahl, Expediția Kon Tiki, Cu pluta pe Oceanul Pacific (1947)- Polinezia; pictorul Paul Gauguin, Noa Noa, jurnal din Tahiti (1901).

Orășelul cunoașterii – tabere urbane de știință  – Ești entuziast și curios? Îți plac experimentele distractive și interesante, provocatoare și educative? Vrei să descoperi, să testezi, să dobândești o mulțime de cunoștințe și să inventezi? Vino în una din taberele noastre de știință! În aer liber- în curtea interioară- dar și în laboratorul de invenții și meșterit, zi de zi, vom testa noi ipoteze. Ne vom  juca, vă veți face prieteni noi, veți aplica idei și căuta soluții. Să fie o vară științifică!

NoGravity Școala de vară NoGravity  și Maratonul muzeelor – ambele tabere urbane sunt pentru copii de peste 7 ani și se desfășoară pe tot parcursul verii. Copiii vor afla informații despre munte, supraviețuire, escaladă dar și despre cultură și științe.

Studio Creativ – tabere urbane de pictură, pentru copii peste 6 ani, in perioada iunie 0 august. De asemenea, echipa Studio Creativ organizează ateliere de creație și în cadrul taberelor Wind Discovery. Despre taberele Wind Discovery, aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.