Promisiunea Roata Mare

Ce este Roata Mare? Roata Mare este locul de întâlnire între specialiști în educație culturală, părinții și cei ce doresc să afle mai multe despre calitatea programelor la care participă împreună cu copiii.

Ce face Roata Mare? Roata Mare participă lunar la programe(le) de educație nonformală și de divertisment pentru copii din București și vă informează asupra calității acestora. Merită sau nu să participați? Roata Mare vă recomandă programele cele mai bune și cele care se potrivesc cel mai bine vouă și copiilor voștri. De asemenea, Roata Mare interacționează cu cei care profesează în domeniul educației culturale, non-formale și al divertismentului și pune întrebări sau scrie despre subiecte de interes pentru acest domeniu.

Cine este Roata Mare? Roata Mare este o mică echipă de părinți activi în domeniul educației culturale și formatori ce își doresc să informeze și să fie informați astfel încât atunci când își planifică timpul pe care îl petrec împreună cu copiii, să facă alegeri în cunoștință de cauză și de asemenea să afle ultimele informații despre proiectele din acest domeniu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.