Săptămâna 24 – 28 octombrie, recomandări

Dragi prieteni, pentru cei care au timp și doresc să participe cu copiii la activități în timpul săptămânii iată mai jos câteva recomandări. Să vă fie de folos!

Hip Trip Travel Film Festival – pentru micii călători, cu vârste până la 12 ani, o selecție de scurtmetraje de animație premiate la cele mai renumite festivaluri de profil din lume. 27-30 octombrie, la cinema Eforie.

Mozartinno Joaca de -a muzica, un program inspirat și inspirant, realizat cu drag și cu răbdare, pentru copii de 2-4 ani, marți 25 octombrie de la ora 19.00

Eematico – pentru 3-6 ani curs I Can Be, marți 25 octombrie, ora 15.30 – 17.00; pentru copii de 7-12 ani – Maker Exploratorium pe 25 și 27 octombrie de la orele 18.o0. Înscrierile se fac din timp astfel că vă sugerăm să intrați pe site pentru mai multe detalii și înscrieri. Noi le recomandăm cu încredere!

Asociația DaDeCeDaDeCe să mă întorc în timp? – lansarea noii cărți are loc în diverse locații, până la mijlocul lunii noiembrie. În săptămâna aceasta vă puteți întâlni cu autorii și cu membrii echipei de proiect pe data de 26 octombrie, ora 16.30 la Muzeul Theodor Aman unde Iulia Iordan va realiza un program traseu împreună cu copiii participanți și părinții lor. Participarea este gratuită dar să nu întârziați!

Asociația De-a Arhitectura – programele Arhidetectivii și Viețile unei case, pentru copii de 6-9 ani, respectiv 9-12 ani, pe 29 și 30 octombrie, între orele 11.00 – 12.30 și 13.30 – 15.30. Participarea este gratuită însă este nevoie de înscriere (aici sau aici) pentru că locurile sunt limitate

Teatru și balet, oferta până pe data de  25 octombrie, aici.

O săptămână frumoasă vă dorim.

Echipa Roata Mare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.