Recomandări pentru copii şi părinţi,9-11 decembrie

Dragii noștri, mai este puţin până la vacanţă iar până atunci vă prezentăm mai jos selecţia noastră de actvităţi care au  loc în acest sfârșit de săptămână și în săptămâna ce vine. Așteptăm în continuare opiniile și poveștile voastre!

Începem cu câteva oferte generale, de nerefuzat! Se întâmplă în perioada următoare, pentru toate grupele de vârstă, inclusiv pentru părinți 🙂 :

În curând, în săptămâna 12 – 18 decembrie:

  • Luni, 12 decembrie, ora 18.30, copiii de 4 – 6 ani sunt aşteptaţi la o Joacă de-a muzica la Mozartinno. Dacă doriţi ca cei mici să se îndragostească de instrumentele muzicale clasice şi de muzica clasică, pe cuvânt de Roata Mare – aceste este locul în care să începeţi. Recomandăm!
  • Crăciunul copiilor, o sărbătoare pentru copii de toate vârstele, organizată de Teatrul Ion Creangă în perioada 16 – 20 decembrie 2016, în Parcul Kiseleff din București
  • Sâmbătă, 17 decembrie, ora 16.00 – Orășelul cunoașteriiProvocarea LEGO – Sania lui Moş Crăciun, atelier pentru copii peste 4 ani, de la ora 16.00
  • Duminică, 18 decembrie, ora 11.00, Praful magic de Crăciun, spectacol de Crăciun pentru copii d eorice vârstă, la Cafe Deko.
  • Muzeul Naţional al Literaturii Române – Drumul magilor, teatru de umbre la muzeul Mărţişor, casa memorială Tudor Arghezi. Pentru familii cu copii de 5 – 10 ani, sămbăta 17 şi duminică 18 decembrie, de la orele 10.00 şi 11.30 (deci de două ori în aceeaşi zi). Înscriere la adresa de mail ateliere.literare@gmail.com. Recomandăm!

Oferta de teatru și operă pentru copii este disponibilă aici.

Vineri, 9 decembrie

Eematico, minunata echipă ce îşi propune activităţi de educaţie experimentală vă aşteaptă la un program pilot – We Can Be –  în care copiii de 2 ani jumate – 6 ani experimentează şi lucrează cot la cot cu părinţii, sub atenta observaţie a Eematicoşilor. Se întâmplăvineri de la ora 18.30 iar dacă mai prindeţi locuri nu credem că veţi regreta (…şi aşteptăm să ne povestiţi şi nouă cum a fost)

spinning-top-titirez - pixabaySâmbătă, 10 decembrie

Copii de 3-6 ani

Lumea lui Momo Atelierele Crăciunului – Spiritul lui Moş Crăciun, ateliere creative pentru copii de 3-5 ani, de la ora 11.00.

Tăpușele– atelierul Sărbătoarea globurilor colorate, 2-5 ani, de la ora 11.00

Tăpușele– atelierul Brăduţ frumos, brăduţ pufos, pentru copii de 4-6 ani, de la ora 11.00

Orășelul cunoașterii Snow Globe, atelier interactiv pentru copii de peste 4 ani, de la ora 11.00

Muzeul Antipa – Ssst! Noapte bună! Ne vedem la primăvară! – activitate pentru copii de 4- 8 ani, începând cu ora 11.00, în care copiii vor învăţa despre hibernarea anumitor animale, vor vedea filmuleţe şi vor povesti despre ele. Sună interesant!

Copii de 6-9 ani

Muzeul Naţional al Literaturii Române – Drumul magilor, teatru de umbre la muzeul Mărţişor, casa memorială Tudor Arghezi. Pentru familii cu copii de 5 – 10 ani, de la orele 10.00 şi 11.30 (deci de două ori în aceeaşi zi). Înscriere la adresa de mail ateliere.literare@gmail.com.

Orășelul cunoașterii Snow Globe, atelier interactiv pentru copii de peste 4 ani, de la ora 11.00

Muzeul Antipa Ssst! Noapte bună! Ne vedem la primăvară! – activitate pentru copii de 4- 8 ani, începând cu ora 11.00, în care copiii vor învăţa despre hibernarea anumitor animale, vor vedea filmuleţe şi vor povesti despre ele. Sună interesant!

Copii de 9-12 ani

Orășelul cunoașterii Snow Globe, atelier interactiv pentru copii de peste 4 ani, de la ora 11.00

Duminică, 11 decembrie

Copii de 0-3 anibackground-875120_640

Tăpușele Peştişorul de aur, 1 an +, ora 11.00

Copii de 3 -6 ani

Domnişoara Poimâine şi joaca de-a timpul, piesă de teatru pentru copii de 3 – 10 ani,  adaptare după cartea omonimă a Adinei Rosetti, în stilul Momolino, de la ora 11.30 la Cafe Deko

Teatrul din podul meu – Aventuri din grădina de legume, teatru pentru copii de 3 -7 ani, de la ora 11.00. Înscrieri la adresa teatruldinpodulmeu@gmail.com

Teatrul din podul meu – Întâlnire între părinţi şi copii pentru familii cu copii de 5 -11 ani, de la ora 11.00. Înscrieri la adresa teatruldinpodulmeu@gmail.com

Orășelul cunoașterii Jucăria mecanică, atelier pentru copii peste 4 ani, de la ora 11.00

Orășelul cunoașterii Provocarea LEGO – Sania lui Moş Crăciun, atelier pentru copii peste 4 ani, de la ora 16.00

Copii de 6-9 ani

Muzeul Naţional al Literaturii Române – Drumul magilor, teatru de umbre la muzeul Mărţişor, casa memorială Tudor Arghezi. Pentru familii cu copii de 5 – 10 ani, de la orele 10.00 şi 11.30 (deci de două ori în aceeaşi zi). Înscriere la adresa de mail ateliere.literare@gmail.com.

Domnişoara Poimâine şi joaca de-a timpul, piesă de teatru pentru copii de 3 – 10 ani, adaptare după cartea omonimă a Adinei Rosetti, în stilul Momolino, de la ora 11.30 la Cafe Deko

Orășelul cunoașterii Jucăria mecanică, atelier pentru copii de 4 – 7 ani, de la ora 11.00

Vă dorim un sfârşit de săptămână minunat!

Cu drag,

Roata Mare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.