Interviu cu dr. Laura Markham

Luna noiembrie a adus cu ea conferințele de parenting ale dr. Laura Markham, psiholog cu o vastă experiență în acest domeniu, care în cărțile traduse în limba română: Părinți liniștiți, copii fericiți și Părinți liniștiți, frați fericiți, pe siteul ei și în conferințele susținute la București vorbește despre o creștere a copiilor cu empatie și înțelegere dar și cu limite.Mulțumită celor de la Totul despre Mame, organizatorii conferinței, am avut ocazia să o cunoaștem și să îi adresăm, împreună cu alte trei distinse bloggerițe (Bogdana, Raluca și Diana) și Despina Bădescu, întrebări strânse de la voi dar și izvorâte din nevoile noastre personale.

Au fost abordate teme de interes pentru multi părinți: cum gestionăm relația cu copiii încăpățânați, cum facem față tantrumurilor, cum să reacționăm la conflictele dintre frați, cum le vorbim copiilor despre moarte, cum să procedam când copilul ne minte, cum putem educa fără pedepse, cum ne putem înfrana propria furie în relația cu cei mici, cum ne putem regăsi echilibrul interior și multe altele. (Raluca Loteanu)

Mai jos vă prezentăm linkurile de la cele două părți ale interviului care sperăm să vă folosească și să vă ajute să fiți mai aproape de copii.

Prima parte a interviului este disponibilă aici:

iar cea de-a doua aici:

 

Mulțumim celor care au fost alături de noi și care ne-au adresat întrebări, sperăm că cel puțin o parte din acestea își găsesc răspuns în interviul de mai sus.

Cu drag,

Roata Mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.