Jocuri pentru copii isteți: Smart Games

Smart Games este o marcă de jocuri de logică și perspicacitate pentru copii, foarte utilă pentru dezvoltarea aptitudinilor anterior menționate, atât pentru copii cât și pentru adulți. Din toată gama de jocuri disponibile, mai jos vă povestim despre așa numitele Magnetic Travel Games, jocuri de călătorie, numite astfel pentru că sunt magnetice, mici și ușor de transportat și folosit în călătorii. Pe lângă acestea, cu o altă ocazie am mai vorbit și despre alte jocuri de-ale lor.

smart games travelWaterworld – Lumea apelor, Magic Forest – Pădurea vrăjită, Noah’s Ark – Arca lui Noe, Tangoes – Tangram etc. au toate aceeași structură: o tablă magnetică pe care sunt desenate diverse forme, în funcție de joc și care trebuie ascunse sau descoperite pentru a rezolva provocările pe care le alegeți. Acestea au patru niveluri de dificultate de la începător la avansat și, credeți-mă, cele de avansat dau de furcă și adulților. Totuși, realizatorii jocurilor ne ajută furnizând, la sfârșit sau pe pagina următoare, soluțiile provocărilor anterioare.

Aceste jocuri se adresează unui singur jucător însă nu spune nimeni că un ajutor nu poate fi prezent și au trecute pe ele vârsta cărora le sunt recomandate, majoritatea de la 5 sau 6 ani în sus.smart games waterworld lumea apelor Collage

Variantele încercate de noi sunt Lumea apelor și Tangram iar copilul meu cel mare (6) a rezistat să se joace cel mult 30 de minute, pentru că într-adevăr este nevoie de multă concentrare.

Se găsesc de cumpărat în majoritatea magazinelor de jucării generale și în librării.

Le recomandăm pentru dezvoltarea logicii și pentru liniște în mașină în timpul călătoriilor de vacanță.

Cu drag,

Roata Mare

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.