Bucuria este mai mare împreună

Dragi prieteni, doresc să vă semnalez o inițiativă de care am aflat puțin înainte de mini-vacanța care a trecut, o inițiativă a centrului comercial Auchan numită ”Bucuria este mai mare împreună” care îndeamnă la joaca împreună, în familie.

Mai multe centre comerciale Auchan din România au avut diverse activități legate de ziua de 1 iunie și nu numai, toate având în centru două cuvinte: joacă și împreună.

Traieste-bucuria-in-familie_CCA-minÎn zilele campaniei s-a lansat aplicația Jocurile copilăriei, un joc online simplu și cu multe surprize: după finalizarea sa primești pe email un cod personalizat cu care se merge în zilele de vineri – mâine este ultima zi! – pentru a ridica premiul de la HappyTeam Auchan, premii care constau în jocuri care implică întreaga familie. Mai mult, cei care ridică jocul din Centrele Auchan – Auchan Titan din București este unul dintre ele -pot câștiga și un weekend la Disneyland.

Vă încurajez să jucați acest joc online pentru a primii premiile; cel care mie îmi place cel mai mult este o serie de 8 provocări de jocuri de făcut împreună cu cei dragi: Jocul ”furatului” de zâmbete, Jocul ”de-a spionul”, Jocul ”ne place sau nu ne place”, Jocul ”lucrurilor” etc. Eu am încercat deja o parte și ne-am amuzat copios; abia aștept să le încerc și pe celelalte.

Comercial sau ne-comercial, găsesc că este o inițiativă bună, pentru că aduce împreună familia și țintește spre creșterea calității timpului petrecut împreună.

Cu drag,

Cristina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.