Concurs – Recomandăm împreună!

Dragi prieteni, pentru că se apropie sărbătorile de Crăciun, dorim să pregătim pentru dumneavoastră cele mai potrivite recomandări de cadouri. De această dată însă, vrem să facem acest lucru împreună cu voi.

Așadar, vă cerem sfatul și vă rugăm să ne scrieți despre cărțile, jocurile și activitățile preferate de voi și de copiii voștri și pe care doriți să le recomandați. Vă rugăm să menționați, după caz:

  • autor, titlu, editura, an apariție, vârsta recomandată și de ce considerați că este o CARTE potrivită pentru a fi dăruită
  • numele jocului, vârsta recomandată, pe scurt despre ce este vorba și de ce recomandați
  • dacă este vorba de o manifestare culturală: teatru, balet, operă etc- să ne spuneți cum se numește, în ce oraș și unde exact are loc, vârsta recomandată, motivele pentru care recomandați.

Scrieți-ne pe adresa office.roatamare@gmail.com până pe data de 13 decembrie 2018 sau lăsați comentarii în zona de comentarii ale acestui mail iar noi vom prelua toate recomandările. În final, este posibil ca Moșu’ să vă răsplătească și pe voi pentru această faptă bună! Vom organiza o tragere la sorți cu toate răspunsurile iar câștigătorii vor primi cadou o carte, un bilet la o piesă de teatru sau o participare la o activitate educativă la muzeu.

Spor la scris!

Cu mulțumiri, 

Roata Mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.