24-25 septembrie. Sugestii de activități

Am pregătit o selecție din activitățile care vor urma dar și una a activităților din acest weekend. Să ne fie de folos!

În acest weekend:

PIUA! – Târg pentru copii și părinți liberi – branduri românești pentru copii, ateliere de creativitate și multe altele, la Impact Hub București

De testat! Teatrul din Podul Meu – Pe nisip – Atelier creativ de educație timpurie prin teatru, pentru copii de 1-3 ani, sâmbătă și duminică de la ora 11.00. Nu am ajuns la această piesă dar am auzit că este foarte iubită de copii așadar dacă ajungeți vă așteptăm cu maaare curiozitate să ne povestiți cum  fost. Fie ne scrieți un mail (office.roatamare@gmail.com), fie faceți un comentariu în continuarea acestui post. Vă mulțumim!

Sâmbătă, 24 septembrie

 Let’s Do It Romania – cu mic cu mare facem curățenie în toată țara și așa ne asigurăm că piticii noștri nu vor arunca, la rândul lor, gunoaie pe jos și peste tot, atunci când vor fi mari. Puterea exemplului funcționează și în acest caz. Înscrieri și informații aici.

Oferta de teatru, operă, balet pentru copii în București, disponibilă aici.

Tăpușele Micul Picasso –  pentru copii de 1-3 ani, ora 11.00

Orășelul cunoașterii ateliere de știință pentru copii de peste 4 ani

Duminică, 25 septembrie

Oferta de teatru, operă, balet pentru copii în București, disponibilă aici.

Tăpușele Poveștile pantofăresei– premieră, piesă de teatru pentru copii de 1 -3 ani, ora 11.00

Tăpușele Aventurile unui fir de nisip – piesă de teatru pentru copii de 3-6 ani, ora 11.00

Orășelul cunoașterii – ateliere de știință pentru copii de peste 4 ani.

Film pentru întreaga familie – Kerity, la maison des contes – ora, 11.00, la Institutul Francez, pentru copii peste 6 ani.

Începând din luna octombrie:

Lume, lume! Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii (FITC) 100, 1000, 1000000 de povești se întoarce în perioada 1-8 octombrie! Verificați de acum programul și cumpărați biletele deja puse în vânzare pentru că, așa cum știm din experiența anilor trecuți, acestea se vând ca pâinea caldă. Teatru pentru copii începând de la vârsta de 3 ani, trupe de teatru faimoase în Europa – toate se regăsesc în acest Festival.

Clasic e fantastic – programele Cum să înțelegem muzica, destinate atât copiilor până în 7 ani (Copilăriile marilor compozitori – primele încep pe 29 septembrie!), cât și celor până în 12 ani (lecțiile de jazz și muzică clasică de la Ateneul Român)

Compania de teatru Petec – aceiași care au creat minunatul spectacol Fapte vitejești, revin din octombrie cu performance-ul Pe bune, pentru copii peste 7 ani. Ambele piese de teatru vor fi jucate din luna octombrie în diverse locații.

Lumea lui Momo – a început înscrierile pentru cursurile destinate copiilor peste 6 ani, Simte și iubește muzica!

Opera Comică pentru Copii – are deja public programul  din perioada octombrie – decembrie.

Eematico – minunații eematicoși pregătesc ateliere de învățare experimentală pentru copiii de la 3 ani: mai ales în timpul săptămânii, după-masa. Se fac înscrieri pentru modulele I Can Be – copii de 3-6 ani, Maker Exploratorium și Inginericum – copii de 7-12 ani. Sunt printre preferatele noastre, astfel încât le recomandăm cu căldură.

Studio Creativ – cursuri de pictură pentru copii de la 7 ani în sus, se desfășoară mai ales în timpul săptămânii, după-masa.

Cu drag,

Roata Mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.