Poveștile părinților: Piscina urbană

De ceva vreme tot îmi doream să ajung să mă ”bălăcesc” la Piscina Urbană, dar nu găseam momentul potrivit. Piscina urbană este de fapt un loc de joacă, o ”piscină” umplută cu muuulte bile albe în care se poate ”înota”; este destinat în principal adulților dar și copiii sunt bineveniți! Într-o zi, s-au aliniat toate planetele și am făcut rezervare. Tarifele le găsiți pe site. Noi am fost 3 adulti, 5 copii între 2 și 7 ani și am plătit 90 lei pentru o ora de distracție.

Distracția a fost maximă. Eu și cei doi băieți ai mei am ajuns primii așa că am avut suficient timp să savurăm un ceai delicios pe terasa/balconul casei, să jucăm Catan, foosball și să admirăm și minunatele lucrări ale lui SEREBE- ADHD cromatic 2.

Din momentul în care ne-am aruncat în piscină, greu ne-am mai hotărât să ieșim. S-a lăsat cu scufundări, bătăi și căutări de comori.

Cum spuneam, spațiul este gândit pentru adulți, dar este un spațiu atractiv și pentru copii: ceaiuri, expoziții, foosball, boardgames și, nu în ultimul rând, ball pit-ul monocrom.

Am avut, totuși, ceva emoții din cauza ferestrelor și a ușilor cu sticlă din interiorul piscinei. De fiecare dată când un copil se urca pe pervazul ferestrei pentru a face sărituri în bile, îmi tresărea inima. Din fericire, niciuna dintre vizite nu s-a lăsat cu accidente.

Am, de asemenea, o mare curiozitate, cum poți curăța cele 100.000 de bile? Când am fost noi, părea destul de curat dar, după ce am început să ne jucăm și să transpirăm, am reușit să adunăm niscaiva scame pe noi.

Din păcate, nu au în ofertă nimic de mâncare, în schimb sunt deschiși la ideea de a comanda din altă parte, ceea ce este un plus.

Per total, vizitele acolo au fost foarte plăcute ceea ce, cu siguranță, ne va face să revenim.

Later edit: legat de curățarea bilelor, cei de la Pscina Urbană ne-au scris și ne-au făcut următoarele precizări: Este o provocare fiind atat de multe, dar avem un program de igienizare strict – aspirare, solutie dezinfectanta, sortare si schimbare bile si lampa cu ultraviolete (cele folosite in spitale pentru reducerea bacteriilor din aer). Este inevitabil sa nu ramana fire de par sau scame, dar we are doing our best to keep it clean!

erna

Rânduri împărtășite de Erna – spumoasă, tonică, mereu cu zâmbetul pe buze (chiar și în somn, cred eu) – are doi copii pe care îi expune celor mai diverse activități, în încercarea de a le găsi pe cele mai bune! Mereu critică atunci când vine vorba de calitatea produselor destinate copiilor, este pentru noi sursa de informații privind ultimele apariții în această zonă.

Erna, mulțumim că ai intrat în Roata Mare, te mai așteptăm!

Dacă doriți și voi să împărtășiți cu alți părinți experiențele voastre, vă așteptăm cu povești și poze pe adresa office.roatamare@gmail.com

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.