Tabere urbane, vacanța 2017

Dragi prieteni, cu toate că vacanța de vară a început de mult, vă prezentăm câteva tabere urbane de vară care au loc în București și la care încă puteți participa. Se adresează în general copiilor peste 6 ani, sunt educative, culturale și recreative. Iată mai jos selecția noastră:

Muzeul Muzeul Municipiului București, la Casa Filipescu-Cesianu, organizează tabăra ”Vara istoriei pe Calea Victoriei”. Vârsta: 6 – 12 ani, Când: perioada 5 iulie – 26 august, de luni până vineri intre orele 10.00-12.00. Detalii aici. 

Bricks4kidz

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi în colaborare cu asociația ArtelierD – proiecte pentru copii organizează miercuri, 12 iulie, clubul de vară ”Exploratorii”. Vârsta: 6 – 10 ani. Se vor explora Antarctica, străzile din jurul Muzeului, vă veți juca jocul Mari exploratori, veți gusta fructe și sandwichuri gustoase. Informații și înscrieri la adresa artelierd@yahoo.com .Vara pe ulita

– Mozartinno și asociația Câte-n lună și-n mansardă organizează pentru copiii de 6 – 10 ani tabăra urbană de vară cu titlul Barocul în muzică și alte arte. Perioada 17 – 21.07.2017, zilnic între orele 9.00 – 17.00. Copiii vor lua lecții individuale de pian, vor avea ateliere de explorare corporală, de arte plastice etc. Noi am participat în anii trecuți și ne-a plăcut mult. Informații aici.

Mozartinno tabara urbana muzicala

No Gravity Club – 17 – 21 iulie – Maratonul Muzeelor – copiii de 7 – 14 ani sunt invitați să descopere împreună cu organizatorii 10 din cele mai interesante muzee bucureștene, zilnic între orele 8.30 – 18.00. Informații aici.

Tabăra urbană a școlii Zeppelin. Copiii de 5 – 12 ani vor afla în săptămâna 10-14 iulie mai multe despre Film și Aikido iar în săptămâna 17 – 21.iulie vor continua inițierea în Bricolaj cu lemn și Aikido. Programul este 9.00 – 18.00 zilnic iar mai multe informații găsiți aici.

Muzeul Antipa oferă un program de vară generos doritorilor, atât pe teme legate de artă cât și de științe naturale. Informații aici.

-Programul ”Vara pe uliță” desfășurat de Muzeul Satului ”D. Gusti” în perioada 3 iulie – 11 august 2017 nu mai are nevoie de prezentare, este veteran într-ale activităților de vară destinate copiilor. Informații aici.

Moara de hârtie din satul Comana nu organizează tabere însă așteaptă copiii la diverse activități interesante legate de hârtie, confecționarea ei dar și alte meșteșuguri pe cale de dispariție. Vă sugerăm să vizitați din când în când siteul lor pentru a afla informații despre atelierele lor.

Orășelul cunoașterii – copiii de 7-12 ani sunt așteptați să își petreacă zilele de vacanță, în intervalul orar 8.00 – 18.00 în tabăra urbană de la orășelul cunoașterii unde în perioada 24 – 28 iulie și 21 – 25 august vor avea ocazia să participe la activități educative specifice acestui centru: ateliere despre invenții și inventatori faimoși, din lumea întreagă dar și din țara noastră. Informații aici. 

Acestea sunt sugestiile noastre, sperăm să vă fie de folos. Dacă ne-a scăpat vreuna, așteptăm să ne-o comunicați pentru a o trece în continuarea celor de mai sus.

Vacanță plăcută și copii fericiți vă dorim.

Cu drag,

Roata Mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.