Recomandare de lectură: Ghidul pozneț de cultură, 7-12 ani

Pentru cei ce încă nu ştiu vă facem cunoscută revista de cultură pentru copii Ghidul pozneţ de cultură. Este o revistă care apare lunar – este deja la numărul 6! – se găseşte prin diverse locaţii culturale şi de asemenea în librăriile Cărtureşti şi Librarium. Revista se adresează copiiilor cu vârste între 7 și 12 ani și cuprinde povești, articole, recomandări de cărți sau activități pentru cei mici, totul într-o prezentare grafică simpatică și atractivă.

Numărul din septembrie (numărul 6) a avut ca temă Albastru, ca o nostalgie a zilelor de vară, a mării, a cerului înstelat care ne prindea stând la povești. Răsfoind paginile mirosind a cerneală, veți descoperi o sumedenie de lucruri interesante: cum se obține culoarea albastră, de ce e atât de special albastrul de Voroneț, că încă se mai inventează culori…. Veți fi provocați să aflați secretul unui caftan domnesc și să îl vedeți și la Muzeul de Artă, să citiți despre un vals și o rapsodie celebre și apoi să le asculați. Printre povești și benzi desenate veți mai găsi recenzii de carte, invitații la ateliere, spectacole și cursuri pentru copii. Îl puteţi citi seara înainte de culcare, după-masa după ce v-aţi făcut temele sau împreună cu prietenii.

Vă recomandăm așadar, cu mare drag, Ghidul pozneț de cultură pe care îl puteți cumpăra la preţul de 9 lei. Suntem curioși să aflăm articolele voastre preferate, așa că așteptăm reacțiile voastre! Vă mai anunţăm că numărul 7 este deja în pregătire şi anunţă noi surprize pe care le veţi putea descoperi la începutul lunii noiembrie.

Ghidul pozneț de cultură este un proiect editorial al asociației Câte-n lună și-n mansardă co-finanțat de Administrația Fondul Cultural Național. Îi dorim succes și la cât mai multe numere!

ghidul-poznet-de-cultura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.