Recomandări de weekend: 8-9 octombrie

Iată și  selecția de activități pentru acest sfârșit de săptămână dar și  propuneri pentru  perioada următoare. Să ne fie de folos!

În acest weekend:

Animest – În perioada 7- 16 octombrie are loc a 11 -a ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, ce prezintă o selecție de filme de animație pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. În acest weekend (7 – 9 octombrie) sunteți invitați la Cinema Pro și la Cinema Elvire Popesco pentru programul special Minimest, adresat copiilor: filme de lungmetraj, ateliere și activități interactive cu specialiști ai industriei. Mai multe detalii aici!

Opera Comică pentru Copii  și-a început deja stagiunea. Noi am consultat programul  din perioada octombrie – decembrie și ne -am rezervat locuri; cât de curând vă vom împărtăși și impresiile noastre despre spectacol.

Sâmbătă, 8 octombrie

Oferta de teatru, operă, balet pentru copii în București, disponibilă aici.

Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii (FITC) 100, 1000, 1000000 de povești vă așteaptă cu ultimele spectacole ale acestei ediții.

Hopa Trop – vă așteaptă la spectacolul A fost odată…un ou, în cadrul FITC.

Tăpușele Fenomene, fenomene, hai, să ne jucăm cu ele!  – spectacol senzorial pentru copii de 2 – 5 ani, ora 11.00

Da’DeCe Da’De Ce are orașul o colecție de artă? – program de educație muzeală pentru copii de 8 – 10 ani  Un program nou -nouț al prietenilor noștri, la  Muzeul Municipiului București. Detalii aici. 

Duminică, 9 octombrie

Oferta de teatru, operă, balet pentru copii în București, disponibilă aici.

Clasic e fantastic – vă invită la premiera spectacolului Rossini și copilăria lui Wilhelm Tell

Hopa Trop – vă așteaptă la spectacolul Noapte bună! la Clubul Țăranului.

Tăpușele Povești cu umbre și umbrele  – spectacol pentru copii de 1 – 5 ani, ora 11.00

Da’DeCe Da’De Ce are orașul o colecție de artă? – program de educație muzeală pentru copii de 10 – 12 ani  Un program nou -nouț al prietenilor noștri, la  Muzeul Municipiului București. Detalii aici.

 

Începând din luna octombrie:

Programele Dalcroze!!! – educație muzicală prin mișcare și ritm! Sunt niște programe minunate, pentru copii mici dar și pentru cei mai mari. Le recomandăm cu mult drag.

Compania de teatru Petec – aceiași care au creat minunatul spectacol Fapte vitejești, revin din octombrie cu performance-ul Pe bune, pentru copii peste 7 ani. Ambele piese de teatru vor fi jucate din luna octombrie în diverse locații.

Lumea lui Momo – a început înscrierile pentru cursurile destinate copiilor peste 6 ani, Simte și iubește muzica!

Eematico – minunații eematicoși pregătesc ateliere de învățare experimentală pentru copiii de la 3 ani: mai ales în timpul săptămânii, după-masa. Se fac înscrieri pentru modulele I Can Be – copii de 3-6 ani, Maker Exploratorium și Inginericum – copii de 7-12 ani. Sunt printre preferatele noastre, astfel încât le recomandăm cu căldură.

Studio Creativ – cursuri de pictură pentru copii de la 7 ani în sus, se desfășoară mai ales în timpul săptămânii, după-masa.

Cu drag,

Roata Mare

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.