5 RECOMANDARI de activitati pentru copii in luna MAI

Se apropie luna mai, asadar venim in ajutorul vostru cu cateva idei de activitati pentru copii. Iata 5 propuneri:

– Pentru copiii de 1 – 10 ani, Tapusele organizeaza ca de obicei o serie de spectacole atelier si ateliere creative. In fiecare weekend al lunii mai veti avea ocazia sa participati la activitati diferite, pentru varste diferite, noi amintim doar cateva: spectacolul atelier Omida mancacioasa (pentru 3-6 ani iar la acesta a participat si Roata Mare, aveti aici opinia noastra), atelierul creativ – senzorial Semanam si desenam (pentru 1-3 ani), spectacolul atelier Aventura unui fir de nisip (pentru 3-7 ani), atelierul Papusi din bile (pentru 4-8 ani), atelierul Palaria dichisita (pentru 5-10 ani) s.a.m.d. Activitatile sunt multe si inspirate, noi am numarat 15, asa ca vizitati siteul asociatiei pentru a afla mai multe informatii, inclusiv cum va inscrieti.

– Pentru copiii de 6-14 ani Studio Creativ va propune un atelier de carte ce se va desfasura sub forma unui curs pe tot parcursul lunii mai, in weekenduri. Atelierul va initia copiii atat in lumea cartilor cat si a culorilor. Mai multe despre Cum se fac cartile aflati pe siteul asociatiei. Inscrieri se fac pana pe data de 9 mai, deci grabiti-va! Roata Mare nu a ajuns deocamdata in vizita aici, insa, auspiciile sunt bune. Daca ajungeti inaintea noastra asteptam parerile voastre despre cum a fost.

Recomandari activitati copii luna maiCollage
Imagini din timpul activitatilor realizate de Tapusele, Studio Creativ, Clasic e fantastic! si Pasarea ascunsa in piatra (MNAR)

– Tot in weekenduri copiii de 4 – 14 ani pot participa impreuna cu voi la atelierul interactiv despre opera lui Constantin Brancusi – Pasarea ascunsa in piatra deschis la Muzeul National de Arta al Romaniei.

Clasic e fantastic! organizeaza – pentru copiii pana in 7 anispectacole educative din ciclul Copilaria marilor muzicieni, la Teatrul Odeon: pe 1 mai Copilaria lui W. A. Mozart iar pe data de 8 mai Copilaria lui F. Chopin pentru care gasiti aici opinia noastra.Pentru copiii peste 7 ani, Clasic e fantastic! „traduce” pe intelesul lor muzica clasica in spectacolul Dialog al claviaturilor. Orga, clavecinul, celesta, spineta, pianul, acordeonul şi … computerul, pe 17 mai la Ateneul Roman. Mai multe despre aceste spectacole gasiti aici, iar o cronica in care veti afla despre atmosfera din cadrul unor programe similare aici.

– pe 16 Mai este Noaptea Muzeelor, sarbatorita cu mic cu mare in toata Europa. Va sugeram sa va notati aceasta data in calendar. Iata recomandarile noastre pentru evenimentele din Bucuresti si Cluj din aceasta zi.

Sa va bucurati de soare si sa aveti o luna mai senina! Asteptam impresiile voastre privind activitatile la care ati participat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.